logo_avanix_mobile

Utbildning

När verktyg du jobbar med varje dag upplevs som lättare och roligare så blir de verkligen använda.
 Det ska vara en tydlig nytta och ett nöje för alla medarbetare att använda program för administration i företaget. Avanix erbjuder dig och dina medarbetare utbildningar som ger kompetens att helt och fullt behärska de verktyg vi alla använder i vårt dagliga arbete.

Office 365
Använder du och ditt företag Office 365 mestadels till Word, Excel, Powerpoint och Outlook? Då utnyttjar ni enbart en bråkdel av allt ni betalar för. Många har inte kunskap om hur många smarta funktioner, appar och program som ingår i Office 365, utan använder enbart ett fåtal gamla välkända huvudprogram av gammal vana. Det är dags att upptäcka hur Office 365 kan ta hand om det mesta av företagets administration. Boka en utbildning med Avanix. Vi utgår ifrån de behov som finns på just ert företag.

Sharepoint
Avanix erbjuder utbildningar i Sharepoint för alla på företaget. Liksom Office 365 kan möjligheterna med Sharepoint vara svåra att överblicka och få grepp om. Vi ser till att ert företag får ut bästa möjliga nytta med Sharepoint, som ju också integrerar med Office 365.

Gör jobbet enklare!
Kontakta Henrik eller Staffan på Avanix nu direkt på telefon 031-7978120, eller kontakta oss via e-postformuläret för ett förutsättningslöst samtal. Låt oss berätta hur du får bäst nytta ur de programvaror och system du redan har, och hur du kan förenkla och arbeta smartare med befintliga och nya verktyg.