logo_avanix_mobile

Modern och säker IT-drift

Ditt företag är bara ett enda steg från en modern och säker IT-drift och IT-miljö till fast pris

Hög säkerhet

I Avanix tjänst ingår en enhetlig IT-miljö med en hög säkerhetsnivå på allt från lagring av företagets data till kryptering och separering av företagets information på medarbetarnas mobila enheter. Dokument kan skyddas så att de inte sprids till fel personer. Självklart ingår backup och antivirus där vi direkt åtgärdar eventuella angreppsförsök.
 
Tillgängligt var som helst
Du och dina medarbetare kan nå all information och alla appar ni behöver för att arbeta effektivt var ni än befinner er i världen – även på mobila enheter. Säkerheten är förstås lika hög som alltid.

Du får arbetsro
Avanix gör hela jobbet åt dig. IT-support i toppklass till medarbetarna, licenshantering och inventering, uppdateringar, övervakning och proaktiv problemlösning, antivirus samt larm och åtgärd direkt vid eventuella virus- och nätfiske, kapningar och andra typer av intrångsförsök. Du kan istället lägga din tid på andra arbetsuppgifter. Självklart kan du vid behov även köpa till utbildning på de programvaror och appar som ingår: Microsoft Office 365, SharePoint, OneDrive, Teams med flera.

En IT-budget fri från överraskningar
Hela tjänsten får du till ett fast pris per medarbetare. Enkelt att budgetera. Inga överraskningar. Inga okontrollerade kostnader. Du vet precis vad din IT-miljö kommer att kosta.
 
IT med hjärta
En del av pengarna skickar vi vidare till olika välgörande ändamål som hjälper människor att förverkliga sina framtidsdrömmar. Vi inkluderar även ansvarsfullt företagande (CSR – Corporate Social Responsibility) i vår verksamhet. Läs mer om vårt “IT med hjärta” .

Ta steget in i framtiden idag
Kontakta oss på Avanix direkt på telefon 031-7978120, eller kontakta oss via e-postformuläret för ett förutsättningslöst samtal om hur du gör företagets IT-miljö smartare, mer tillgänglig och säkrare till ett fast pris.