logo_avanix_mobile

Om oss

Det här är Avanix
 
Avanix är ett IT-företag med bas i Göteborg som har kunder över hela landet. Vi levererar en säker IT-miljö i molnet till en fast kostnad, till företag som värdesätter tillgänglighet, enkelhet och säkerhet.
 
Med stort engagemang, proaktivitet och fokus på långsiktighet, levererar Avanix de bästa lösningarna och verktygen som ökar lönsamheten hos dig som kund.
 
Våra värdegrund PELA genomsyrar vår organisation
 
Proaktiva
Vi är proaktiva mot våra kunder och personal genom att hela tiden vara lyhörda och hålla oss informerade så att vi kan agera förebyggande.
 
Engagerande
Vi ska vara en inspirerande och engagerande arbetsplats där vi ser personlig utveckling och arbetsglädje som några av våra viktigaste framgångsfaktorer. Våra kunder ska tydligt känna vårt engagemang.
 
Långsiktiga
Långsiktighet ska genomsyra allt vi gör i vårt agerande mot kunder, personal, leverantörer, miljö och omvärld. Vi ska ta ett ansvar i vårt agerande.
 
Ansvarsfulla
Vi tar ett ansvar för våra kunders IT-miljö och att vår personal trivs och utvecklas, men vår ambition är att ta större ansvar för människor i utsatthet.
 
 

Socialt ansvar

Avanix ska vid sidan om ordinarie verksamhet vara med och bl a ekonomiskt stötta organisationer som hjälper utsatta människor i världen och i Sverige.

Vi tror på mångfald och vi vill göra skillnad.