logo_avanix_mobile

Om oss

Ett välgörande och tryggt IT-företag

Vi vill ge kunden möjlighet att fokusera mer på sin kärnverksamhet genom en IT-lösning i toppskick. Det uppnår vi genom helhjärtat arbete, spetsig kompetens och etablerade underleverantörer. Vid sidan om vår ordinarie verksamhet jobbar vi aktivt för att hjälpa utsatta människor i världen. Att själva starta upp och driva olika projekt gör oss säkra på att pengar och resurser fördelas på bästa sätt.

Vårt mål som IT-företag är att förenkla och smidiggöra arbetet i din verksamhet. Det betyder inte att vi gör något hafsigt som saknar funktionalitet – det betyder att vi skapar användarvänliga lösningar för alla medarbetare. Pålitligt, lättillgängligt och långsiktigt!
 

Våra värdegrund PELA genomsyrar vår organisation
 
Proaktiva
Vi är proaktiva mot våra kunder och personal genom att hela tiden vara lyhörda och hålla oss informerade så att vi kan agera förebyggande.
 
Engagerande
Vi ska vara en inspirerande och engagerande arbetsplats där vi ser personlig utveckling och arbetsglädje som några av våra viktigaste framgångsfaktorer. Våra kunder ska tydligt känna vårt engagemang.
 
Långsiktiga
Långsiktighet ska genomsyra allt vi gör i vårt agerande mot kunder, personal, leverantörer, miljö och omvärld. Vi ska ta ett ansvar i vårt agerande.
 
Ansvarsfulla
Vi tar ett ansvar för våra kunders IT-miljö och att vår personal trivs och utvecklas, men vår ambition är att ta större ansvar för människor i utsatthet.
 

Avanix-gänget

Avanix-gänget

Staffan Olsson
Kundansvarig
Henrik Glamborg Lundin
CTO - tekniskt ansvarig
Johanna Löf
IT-projektledare

Christoffer Kreivi
IT-projektledare, LIA

Jonas Norrblom
Specialist Microsoft 365

Björn Isaksson
Molnspecialist, server- och nätverkstekniker
Andreas Larsson
Molnspecialist, server- och nätverkstekniker
David Karlsson
IT-support, LIA
Fanny Lantto
Försäljning
Robin Olsson
Försäljning
Konsulter och partners
Robin Svanberg
Konsult nätverk och säkerhet
Ethersec AB
Johan Wideskott
Konsult Microsoft 365, server, nätverk och säkerhet  Widecon Services AB
Mattias Kiltorp
Azure Business Developer 
ALSO Group
Thom Talbäck
Utbildning och webinar
Intbiz Academy

Socialt ansvar

Avanix ska vid sidan om ordinarie verksamhet vara med och bl a ekonomiskt stötta organisationer som hjälper utsatta människor i världen och i Sverige.

Vi tror på mångfald och vi vill göra skillnad.