logo_avanix_mobile

Arbeta hos oss!

Avanix är det unga, externa företaget som levererar IT som tjänst. Vi har stora visioner, där målet är att inom fem år rankas som Sveriges bästa IT-avdelningar och titulera sig som en av de bästa arbetsgivarna. 

Avanix revolutionerar IT-branschen när det kommer till att ha en extern IT-avdelning. Här jobbar vi proaktivt och använder sig av den senaste tekniken utifrån Microsofts delar. Företaget bidrar också med samhällsnytta och ökad hållbarhet genom att vara med och starta och driva sociala företag.

Är du en öppensinnad person som älskar att utvecklas, vill vara med och påverka din arbetsplats och tycker om att ha roligt? Perfekt – då kommer du nämligen stortrivas på Avanix.
 

Lediga tjänster

Senior server och nätverkstekniker
Vi söker en senior server och nätverkstekniker. Vi ser att du har jobbat åtminstone 5 år inom IT-branschen där du skaffat dig goda kunskaper i serverdrift, nätverk och Azure AD. Ett plus är om du vet hur man administrerar SharePoint och Teams och har kunskap i felsökning av Microsoft 365.
Har du dessutom bra koll på säkerhet och är mer än måttligt bekväm i SCCM är det ytterligare ett plus.

Läs hela våra annons här

Ansök till oss genom förmuläret till höger.

Supporttekniker
För att passa i rollen får du gärna ha några års erfarenhet som IT- eller supporttekniker. Du har koll på IT i allmänhet och Microsoft 365 i synnerhet. Förhoppningsvis hanterar du Windows med bravur, men har du också koll på Mac är det ett plus. Avanix ser helst att du behärskar svenska på modersmålsnivå.

Ansök till oss i genom förmuläret till höger.
 

Ansök till oss!

  • (max 50 MB)